Smartlog v3 » Paw Hedegaard Amdisen » Til kamp for fællesskabet!
Opret egen blog | Næste blog »

Paw Hedegaard Amdisen

Frihed i lighed og broderskab

Til kamp for fællesskabet!

3. Aug 2010 23:51, Paw

Kandidatpræsentation: Paw Amdisen, Horsenskredsen

Danskerne får snart en helt enestående chance. Muligheden for at gøre op med et årtis forfejlet VKO-politik. En politik, der i egoismens, chauvinismens og grådighedens navn har skabt et Danmark, der er ved at falde fra hinanden. Et Danmark, hvor velfærden smuldrer på grund af et konstant økonomisk og ideologisk pres. Et Danmark, hvor samfundets helt basale sammenhængskraft forsvinder i takt med, at store grupper i befolkningen marginaliseres kulturelt, socialt og økonomisk på en måde, der truer med at skabe et stærkt klasseopdelt og dermed polariseret samfund. Et Danmark, hvor økonomiske hensyn konsekvent vægtes højere end en bæredygtig udvikling og fremtidige generationers muligheder for et liv på ordentlige betingelser.

Som bærende parti i en kommende regering står SF helt centralt i forhold til at sikre, at vi får taget et skarpt opgør med det seneste årtis politiske udvikling. Øverst på min politiske dagsorden står det derfor, at vi i SF sætter os i front for en politisk diskussion, der sætter fokus på værdien af at have et stærkt samfundsmæssigt fællesskab. Skal vi løse fremtidens politiske udfordringer – fra klimaudfordring, over økonomi og jobskabelse til fastholdelse af en stærk velfærd – så gælder det nemlig, at de skal løses i og ved hjælp af et stærkt fællesskab. Hvor de bredeste skuldre bærer det største læs, men også hvor vi alle husker at spørge os selv om, hvad vi kan gøre for at gavne fællesskabet og det fælles bedste, før vi tænker på egen vinding.

Personlige mærkesager:

-        Det skal sikres, at VKO’s asociale genopretningsplan rulles tilbage, når S-SF vinder regeringsmagten

-        Bæredygtighed – tænkt bredere end udelukkende et spørgsmål om klima- og miljøhensyn - skal integreres i alle væsentlige beslutningsprocesser

-        Arbejdsvilkår og psykisk/fysisk arbejdsmiljø i den offentlige sektor skal forbedres, så unødvendigt sygefravær mindskes, den faglige stolthed styrkes, og så det bliver attraktivt for fremtidige generationer at finde arbejde i den offentlige sektor

 

Om mig selv:

Jeg er 34 år, er født og opvokset i Århus og uddannet idéhistoriker fra Aarhus Universitet. Siden jeg i 2004 blev færdig med at studere har jeg bl.a. arbejdet som gymnasielærer, opvasker, butiksassistent, postbud og arbejder p.t. som lærer ved Odder Højskole. Jeg er tidligere lokalformand for SF Horsens og er byrådsmedlem i Horsens Kommune, hvor jeg også har fået posten som formand for kommunens nyoprettede Bæredygtighedsudvalg, der bl.a. beskæftiger sig med klimapolitik, sundhedspolitik og integrationspolitik. Desuden er jeg medlem af Børne- og skoleudvalget.

Jeg er gift med Signe, der er folkeskolelærer og sammen har vi tre dejlige børn i alderen fra 1½-7 år. Vi bor i Horsens.

Se mere på www.pawhedegaardamdisen.smartlog.dk, facebook og twitter. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på pawsefisken@yahoo.dk eller 22823756.

Paw Hedegaard Amdisen
Paw Hedegaard Amdisen

Mig og eksistensen

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031